KARS / MERKEZ - Halefoğlu Şehit İlyas Ötunçtemur İlkokulu

Halefoğlu Şehit İlyas Ötunçtemur İlkokulu

HALEFOĞLU KÜME EVLERİ BLOK NO446 HALEFOĞLU KÖYÜ MERKEZ / KARS
Vizyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, milli ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmek için buradayız.
Başarılar
İstilal Marşı okuma yarışması 2.liği Kütüphaneler haftası resim yarışması 1.liği Minik Kızlar B kategorisinde takım olarak il 2.liği
Başlama:08.30 Bitiş: 14.10
Okul binamız kaloriferlidir.
Ulaşım
Ani Harabeleri yolu üzerinde 4 şeritli asfalt yoldan sonra 2 km daha ilerleyerek köye ulaşılmaktadır.Kars merkezde ikamet eden öğretmenlerimiz günlük geliş-gidiş yapmaktadır.Ulaşım problemi yoktur.
Öğretmenlerin tuttuğu servis aracı ile il merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Halefoğlu Köyü MERKEZ/KARS
Köyümüz şehir merkezine 17 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Erkekler arası futbol turnuvası Kızlar arası mendil kapma turnuvası Masa tenisi turnuvası Satranç turnuvası
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ, ATIK PİL PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ